Beste barneseng fra Babyplaneten

Finn riktig barneseng


Det finnes mange forskjellige barnsenger på markedet. Men så er det å finne hvilken babyseng som passer ditt barn best. Mange foreldre ønsker å ha babyen sin godt inntil sin egen seng de første månedene til barnet. Dette kan også gjøre ammingen enklere på natterstid. I de siste årene har det kommet en barneseng-modell som gjør det enklere for foreldrene å ha barnet tett inntil sin egen seng. Denne sengen blir kalt for Bedside Crib. Dette er en barneseng med flere funksjoner enn en vanlig babyseng. Noen av dem av hjul på undersiden og har mulighet for å flytte rundt i huset eller ved siden av sengen. Bedside crib kan heves og senkes etter foreldrenes sengtype. Det er ikke alle Bedside crib som har mulighet for heves og senkes, sjekk dette nærmere ut i butikken. Med en Bedside crib kan man ligge tett inntil babyen om natten og man slipper å reise seg opp for å se etter barnet. Noen ulemper er det alltid med forskjellige produkter. Bedside crib har en kortere brukstid enn en vanlig babyseng, i og med at sengebunnen er en god del mindre. Sengen er også mest praktisk før barnet er seks måneder. Så det kan være lurt å ha en ekstra babyseng før barnet er klar for en større seng.

Babynest

Mange foreldre velger et babynest som kan enkelt flytte barnet rundt. Et babynest er egentlig ikke designet for soving, men for å gi barnet et komfortabelt og trygt liggested. Er man på reisefot eller hjemme, kan babynest gi barnet et fint sted å utforske verden fra. Ute på turer, kan barnet ligge i et babynest og føle seg som hjemme uansett hvor man er. Med et babynest kan barnet gjøre mye moro, som for eksempel plassere en babygym over nestet, sette et speil til babygymmen eller la barnet ligge i nestet og leke.

Sprinkelseng

En sprinkelseng kan vokse i takt med barnet og være en god investering som barneseng. De fleste sprinkelsengene er justerbare og har en lang brukstid. Her kan man spare penger på investere i en god modell. Det kan lønne seg å gå for en sprinkelsengpakke, det vil si å se på madrass, sengebunn, dyne, pute og eventuelt mer dersom man trenger det. Da kan man være sikker på at man får alt det nødvendige før barnet begynner å bruke sprinkelsengen. Ikke minst kan det være lurt å gå for en sprinkelseng med god kvalitet, dette sparer man på i lengden.